Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC