LEONA by Amanda Di Velli X1103

Rochia   LEONA   by  Amanda  Divelli   este  o   rochie,  ce  evoca  eleganta  intr-o  alura  extrem de  gratioasa  si  seducatoare.  Trena  cu  sistem  de  prindere.

Culori disponibile: ivory, champagne.

PRET: 2800 lei redus de la 5250 lei Lei

CUM COMAND

1. Rochia poate fi achizitionata in saloanele noastre cu plata unui avans de mini 50 % sau achitarea integrala a rochiei. 2. In cazul unei comenzi din fabrica, termenul de livrare poate varia intre 12 si 14 saptamani in functie de model. Comanda se face prin achitarea unui avans de mini 50 % din pretul rochiei. 3. Pentru marimi mai mari de 44 eu inclusiv de percepe o taxa de 300 de lei. REDUCERILE MAI MARI DE 20% SUNT VALABILE PENTRU ROCHIILE DIN STOC

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Alyce Largeanu
Buna ziua ! Va multumesc din suflet ca datorita Elite Mariaj am avut parte de rochia visata! O rochie superba, usoara, cu trena superba in care am dansat toata noaptea fara probleme, fara sa ma incurce o secunda ! Cu toate ca am topait fara sa ma opresc rochia este intacta, asta dovedeste calitatea fara egal! Va doresc sa va treaca pragul cat mai multe viitoare mirese ca nu o sa regrete alegerea facuta !
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Ana Erler Data eveniment: 13.05.2017
Un salon cu adevarat profesionist! Am vazut rochia de mireasa pe Internet si m-am indragostit pe loc, am comandat-o chiar daca nu era pe stocul din Iasi. Echipa m-a sustinut in intregul proces, masurile au fost luate la perfectie iar ajustarile au fost minore. Am purtat cea mai frumoasa rochie posibil iar complimentele au fost pe masura!
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC