AILIN by La Petra

Rochia  de  mireasa   AILIN  este  o  rochie  de  mireasa  lejera, vaporoasa,  ce  mizeaza  pe  un  design  minimalist,  cu  puternice  accente  de  inspiratie  moderna.

PRET: 4200 lei redus de la 5250 Lei

CUM COMAND

1. Rochiile pot fi achizitionate din stocul saloanelor noastre prin achitarea integrala a rochiei, sau achitarea unui avans de minim 50% din pretul rochiei de mireasa.

2. Rochiile pot fi comandate, pe marimea / culoarea personalizata, prin plata unui avans de minim 50 % din pret. Termenul de livrare variaza intre 16 - 20 saptamani.

3. Pentru marimi mai mari se percepe o taxa:

-pentru marimi 44-46 eu - 10% din pretul rochiei

-pentru marimi 48-50 eu - 15 % din preturl rochiei

-pentru marimi < 52 eu - 20% din pretul rochiei

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Adina Piersicanu
Buna ziua! Desi au trecut deja 2 luni de la nunta noastra, nu am apucat sa va multumesc pentru minunata mea rochie de mireasa! A fost perfecta, m-am simtit minunat cand am purtat-o si a fost apreciata de toata lumea! Ma bucur ca v-am intalnit, am gasit la voi rochia de mireasa pe care o visam! Va multumesc mult, sunteti o echipa minunata!
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Alina Teaca
Multumesc Alexandrei ca m-a ajutat sa-mi gasesc rochita cea mai frumoasa si felicitari pentru cea mai buna echipa! :) <3 Calitatea materialelor este superioara iar doamna de la ajustari lucreaza minunat. Nici nu s-a observat sistemul de prindere al trenei care se îmbina perfect în rochie.
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Florentina Sofron
Va multumesc din suflet pentru profesionalism! Deadline-ul a fost respectat, rochia a fost exact ce am comandat iar doamna care s-a ocupat de retus a fost excelenta! recomand cu drag!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC