LORIN by Monreal

Aceasta  creatie LORIN  este o zburdalnica rochie cu un corset incrustat in cristale. Fusta ampla in stil princess si corsetul din materiale fine cu aplicatii, rezulta o tinuta de o eleganta aparte.

PRET: 4980 Lei

CUM COMAND

1. Rochiile pot fi achizitionate direct DIN STOC prin achitarea integrala a produslui, fie prin achitarea unui avans de minim 50 % din pret, urmand a fi pastrate termen de 30 de zile.

2. Termenul de livrare pentru rochiile de mireasa LA COMANDA din colectia MONREAL este 3-4 luni, la care se adauga termen necesar ajustarilor. La plasarea comenzii se achita un avans de minim 50 % din pretul rochiei.

3. In anumite cazuri, pentru LIVRARI URGENTE in 2 luni se poate percepe taxa de urgenta in valoare de 300 lei. In anumite cazuri, in functie de model, aceasta taxa de urgenta poate fi variabila.

4. Pentru rochii de mireasa cu marimea 44-46 eu inclusiv, la pretul afisat se adauga taxa de 300 lei. Pentru marimi peste 48 eu, taxa de marime poate varia in functie de model.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Florentina Sofron
Va multumesc din suflet pentru profesionalism! Deadline-ul a fost respectat, rochia a fost exact ce am comandat iar doamna care s-a ocupat de retus a fost excelenta! recomand cu drag!
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Diana Dumitru Data eveniment: 18 septembrie 2016
Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru minunata rochie de mireasa Ana purtata in cea mai frumoasa zi din viata mea, 18 sept 2016.  Doresc sa impartasesc aceasta bucurie cu dvs si, in semn de multumire, sa va trimit cateva poze. Va doresc o primavara minunata, iar viitoarelor dvs. miresici le doresc multa fericire!
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC