Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Alyce Largeanu
Buna ziua ! Va multumesc din suflet ca datorita Elite Mariaj am avut parte de rochia visata! O rochie superba, usoara, cu trena superba in care am dansat toata noaptea fara probleme, fara sa ma incurce o secunda ! Cu toate ca am topait fara sa ma opresc rochia este intacta, asta dovedeste calitatea fara egal! Va doresc sa va treaca pragul cat mai multe viitoare mirese ca nu o sa regrete alegerea facuta !
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC